SEGRE

DROGUES URBANA

Detingut un usuari de l'alberg Jericó per traficar amb marihuana

Té antecedents i amagava la droga allà

Imatge d’arxiu del centre Jericó.

Imatge d’arxiu del centre Jericó.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir divendres al migdia un usuari de l’alberg municipal Jericó acusat d’un delicte contra la salut pública per tràfic de marihuana. L’home, d’uns 50 anys, guardava la droga a l’alberg, segons ha pogut saber aquest diari. Concretament, li van trobar una bossa de plàstic amb marihuana i desenes de petites bossetes amb aquesta droga preparades per ser venudes. Es dona la circumstància que l’arrestat, que tindria antecedents per fets similars, també és usuari dels Serveis Socials de la Paeria.

L’arrest es va produir divendres passat després que la Guàrdia Urbana fos alertada sobre la possibilitat que un usuari de l’alberg municipal, situat al carrer Tallada, podia dedicar-se al tràfic d’estupefaents. Fins al lloc va acudir una patrulla i va procedir a l’escorcoll de l’home i de les seues pertinences. Van trobar-li una bossa gran i bossetes petites que contenien aquesta droga. Per tot això, van procedir al decomís de la marihuana i a la detenció de l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Li van trobar una bossa amb la substància i desenes de bossetes ja preparades per a la venda

En les últimes setmanes, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han efectuat diverses detencions per drogues al Barri Antic, quatre de les quals es van produir a finals de setembre i en un mateix dia. Els Mossos van arrestar dos veïns de la ciutat de 43 i 37 anys. Ambdós van ser sorpresos per patrulles dels ARRO a l’encreuament entre la Ronda de la Seu Vella i Camp de Mart i el carrer Galera. Portaven heroïna i marihuana, respectivament. La Urbana va detenir un home de 39 anys al qual van trobar 19 boletes d’heroïna i 16 de cocaïna i un individu de 27 anys que portava amagades 25 bossetes de marihuana.

tracking