SEGRE

Arrenca a Lleida la 21a edició del saló internacional Municipàlia

Més de 6.000 visitants s'han registrat per assistir al certamen que se celebra conjuntament amb Innocàmping

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 21a edició del saló internacional d'equipaments i serveis municipals Municipàlia ha obert portes aquest dimarts a Fira de Lleida, conjuntament amb la 5a edició d'Innocàmping. Ambdós salons firals reuneixen 300 expositors, alguns vinguts d'altres països, i acolliran fins dijous més de 40 activitats paral·leles, entre jornades tècniques, presentacions, reunions professionals i conferències. Els expositors encaren el certamen amb bones expectatives, tant els que ofereixen béns, equipaments i serveis per al món local com els del sector del càmping i activitats a l'aire lliure.

Més de 6.000 persones ja s'han registrat com a visitants professionals per assistir a Municipàlia i Innocàmping, tot i que l'organització segueix rebent peticions.

pRESENTEN UN BANC TOTALMENT AUTÒNOM

L’empresa Solar 3 presenta al saló Municipàlia un Banc Solar polivalent on qualsevol persona pot seure i carregar tot tipus de dispositius mòbils (telèfon, tablet, ordinador) a través de les seves connexions USB, i que és totalment autònom des del punt energètic gràcies a un sistema de captació i acumulació solar. El banc, amb unes mides de 2 x 0,5 metres, disposa també d’il·luminació led nocturna indirecta i opció de connexió a la xarxa Wifi 4G (o Wifi pròpia si s’hi instal·la una targeta).

El banc porta només 6 mesos en el mercat, amb algunes unitats instal·lades a la província d’Osca, i encara no s’ha comercialitzat ni a Catalunya ni a la resta de l’Estat. Les seves possibilitats d'ubicació son àmplies, des de carrers a centres esportius o socials. Es tracta d’un producte totalment personalitzat i que pot funcionar com a espai publicitari o informatiu en qualsevol de les seves 4 cares.

L’innovador Banc Solar, que representa un concepte diferent ja que ofereix diversos serveis a l’usuari, és totalment autònom, ja que va carregant i acumulant energia surant les hores d’insolació. Més endavant, Solar 3 comercialitzarà també una taula amb les mateixes prestacions. Solar 3, una empresa de Lleida centrada en el sector de les energies renovables, presenta en aquesta fira mobiliari urbà amb tecnologia 100% sostenible. Solar 3 va néixer el 2019 de les inquietuds conjuntes de dos empresaris dedicats al àmbit de l’enginyeria i la instal·lació, i actualment treballa en solucions energètiques, tant en el sector domèstic com en l'industrial.

Municipàlia (Fira Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals) té lloc, juntament amb Innocamping, del 19 al 21 d’octubre amb una àmplia mostra que abastarà els sectors de la governança i l’economia, les TIC, el medi ambient, el mobiliari urbà i la il·luminació pública, la gestió de residus, les instal·lacions esportives i d'oci, els parcs i jardins, les obres públiques, la senyalització i la seguretat de la xarxa viària, l’urbanisme, la mobilitat, la neteja municipal, la salut pública i la higiene, la seguretat i la vigilància, la gestió de l'aigua, les necròpolis i els serveis municipals.

El banc solar presentat a Municipàlia.

Arrenca a Lleida la 21a edició del saló internacional MunicipàliaFira de Lleida

tracking