SEGRE

Ciutadans desapareix de la Paeria de Lleida al passar Ribes i Córdoba a ser regidors no adscrits

Ángeles Ribes

Ángeles RibesGERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els fins ara regidors de Ciutadans (Cs) a la Paeria, Ángeles Ribes i José María Córdoba, passaran a ser edils no adscrits a partir del ple d’aquest divendres, la qual cosa comportarà que el grup de Ciutadans quedi dissolt. Així ho avala l’informe jurídic que l’ajuntament ha encarregat després que Cs expulsés del partit Ribes i Córdoba, i aquesta decisió també comportarà suprimir el personal i les retribucions a càrrecs electes que tenia assignats el grup de Cs.

D’aquesta manera, ambdós passaran a tenir la mateixa condició de regidors no adscrits que la seua antiga companya de partit, María Burrel, que van expulsar del grup municipal després que des de la direcció de Cs es demanés el relleu de Ribes com a portaveu en favor de Burrel. Això va provocar que Ciutadans expulsés Ribes i Córdoba i aquests responguessin amb una denúncia contra el partit.

En aquest sentit, Ribes va confirmar que ahir al matí li van notificar la resolució d’aquest informe, però va lamentar que el consistori prengués aquesta mesura abans que es resolgués la denúncia. “A començaments de mes tenim la vista per la denúncia que vam presentar contra el partit per la nostra expulsió i, si ens dona la raó el jutge, potser la Paeria ha de rectificar”, va manifestar Ribes.

tracking