SEGRE

SUCCÉS LLEIDA

Recuperen a Lleida una maleta amb objectes per valor de 20.000 €

La Guàrdia Urbana de Lleida imputa una dona per delicte de furt

Imatge d’arxiu de l’aeroport del Prat, a Barcelona.

Imatge d’arxiu de l’aeroport del Prat, a Barcelona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana de Lleida va recuperar ahir a la tarda una maleta que contenia articles de luxe valorats en uns 20.000 euros. A més, va imputar un delicte de furt a la dona que la tenia. Els fets van tenir lloc cap a les 18.50 hores quan una dona va denunciar telefònicament a la Guàrdia Urbana que un dia abans li havien robat en un moment de distracció una maleta a l’aeroport del Prat, a Barcelona, i que contenia articles de luxe com vestits i bosses de les marques Gucci o Louis Vuitton o un rellotge Apple Watch, entre altres objectes d’alta gamma, valorats en uns 20.000 euros.

La denunciant va explicar que la maleta portava un geolocalitzador i el senyal li marcava que aquesta es trobava a la capital del Segrià. La denunciant va passar les coordenades als agents de la Guàrdia Urbana i una patrulla es va desplaçar fins un domicili del carrer Josep Pallach. Allà van trobar una dona, de 50 anys i nascuda a Cuba, que tenia la maleta robada.

La ciutadana va col·laborar i va tornar la maleta amb els articles, segons va informar la mateixa Urbana. Va ser denunciada penalment per un delicte de furt ja que el valor dels objectes robats eren superiors als 400 euros. A més, van iniciar les gestions amb la Guàrdia Civil per retornar l’equipatge sostret a la legítima propietària i a més comprovar si hi havia tots els articles que contenia.

tracking