SEGRE

SUCCESSOS ARREST

Dos detinguts més per tràfic de marihuana a Lleida

La Urbana va arrestar dilluns, amb menys d'una hora de diferència, dos homes després de ser sorpresos venent suposadament droga al carrer Tallada i el Parc sobre les Vies

Imatge de la marihuana que va ser decomissada als dos arrestats.

Imatge de la marihuana que va ser decomissada als dos arrestats.GUARDIA URBANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir dilluns a la nit i amb tot just una hora de diferència dos homes per presumpte tràfic de marihuana. El primer d’ells va ser arrestat a les 20.00 hores al carrer Tallada, al Barri Antic, quan una patrulla va observar com dos individus feien un intercanvi i, al ser detectats, van abandonar ràpidament el lloc. Un d’ells se’n va anar cap a un solar on va amagar suposadament una bossa de plàstic que contenia marihuana.

El van escorcollar i van trobar tres bossetes més. En total portava 134,40 grams. L’home, de 27 anys i que va oposar resistència, va ser detingut per un delicte contra la salut pública.

Posteriorment, a les 21.00 hores, una patrulla que es trobava al Parc sobre les Vies fent un servei preventiu contra el tràfic de drogues va observar un ciutadà que esperava en una cantonada i com algunes persones s’atansaven de manera esglaonada i li compraven alguna cosa. Els agents es van atansar i van comprovar que estava venent presumptament bossetes de marihuana. L’home, de 44 anys, va ser arrestat.

Encara tenia quatre bossetes amb marihuana i 160 euros en metàl·lic, que li van ser decomissats.D’altra banda, la Urbana va denunciar el cap de setmana passat quatre ciutadans que van ser sorpresos amb marihuana a la via pública. En tots els casos, la substàncies estupefaents van ser decomissades.

Imatge de la marihuana que va ser decomissada als dos arrestats.

Imatge de la marihuana que va ser decomissada als dos arrestats.GUARDIA URBANA

tracking