SEGRE

Detenen un jove per apunyalar un home i robar-li en un pis de Lleida

Imatge de la comissaria dels Mossos a Lleida.

Imatge de la comissaria dels Mossos a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dijous a la ciutat de Lleida un jove de vint-i-dos anys acusat d’apunyalar i robar a un home en un pis de Lleida. Els fets van tenir lloc a la matinada després que un jove acudís sobre les 6.00 hores al CUAP de Prat de la Riba ensangonat amb diversos talls i ferides d’arma blanca. El jove va explicar que havia estat agredit al seu domicili per un conegut que s’hi havia quedat a passar la nit.

Ràpidament es va alertar els Mossos d’Esquadra, que posteriorment van localitzar el presumpte agressor a l’hospital Arnau de Vilanova, on havia anat per ser atès d’un tall. L’home va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa i un robatori amb violència i intimidació.

La víctima va explicar que es trobava dormint a la seua habitació quan va ser atacat violentament per l’arrestat, que era un conegut que s’havia quedat a passar la nit. Fa deu dies, un altre home també va ser apunyalat en un pis de Prat de la Riba. Els Mossos estan buscant els autors.

tracking