SEGRE

SUCCESSOS OPERACIÓ POLICIAL

Detingut a Lleida per una xarxa de distribució de productes falsos

En l'operació, portada a terme en catorze províncies, es van confiscar més de 19.000 peces || La mercaderia era distribuïda des de Bulgària a diferents punts

Vista dels productes confiscats, des de bosses fins a peces esportives falses de clubs de futbol.

Vista dels productes confiscats, des de bosses fins a peces esportives falses de clubs de futbol.POLICÍA NACIONAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Policia Nacional han dut a terme una operació en què han intervingut més de 19.000 productes falsificats a 14 províncies, entre aquestes Lleida, i han detingut 31 persones de nacionalitat espanyola i senegalesa. A la capital del Segrià, es va produir un arrest el passat 26 d’octubre d’un home d’origen senegalès i de 34 anys, segons van informar fonts policials. La mercaderia era distribuïda pel mateix remitent, ubicat a Bulgària, amb destinació a diferents persones que es trobaves repartides per tot l’Estat.

L’operació policial s’ha portat a terme a Lleida, Albacete, Alacant, Barcelona, Castelló, Girona, Granada, Madrid, Màlaga, Múrcia, Sevilla, Tarragona, València i Biscaia. Dels productes intervinguts, 1.237 són bosses de reconegudes marques i altres articles de marroquineria, i 17.969 són articles de peces esportives com samarretes de futbol i xandall de diferents clubs de futbol. La investigació es va iniciar el mes d’octubre passat arran d’un operatiu policial a Sevilla, en el qual els agents van intervenir 3.500 productes presumptament falsos. Així mateix, van detenir tres ciutadans de nacionalitat senegalesa com a presumptes autors d’un delicte contra la propietat industrial.

Després d’analitzar el tipus de mercaderia intervinguda i les declaracions dels detinguts, els investigadors van descobrir que els arrestats s’encarregaven de la funció de proveir els venedors a la via pública i als basars. Els agents van advertir que el procediment fet servir pels detinguts podria estar fent-la la mateixa organització a la resta de la geografia espanyola. Per aquesta raó, es van iniciar gestions per localitzar tots els paquets en trànsit cap a Espanya els remitents, aparença física i característiques dels quals coincidissin amb els intervinguts a Sevilla.

Ubicats els llocs de destinació, els investigadors van fer un dispositiu amb la finalitat d’esbrinar qui retirava la mercaderia i inspeccionar la càrrega transportada. En aquest sentit, es van fer més de 19 actuacions, en les quals van detenir 31 persones, una d’elles a Lleida ciutat. L’operació policial continua oberta.

tracking