SEGRE

La pel·lícula 'La Revolta dels contes' tanca la sisena edició del Cinemón Xic

Més de 1.200 famílies han gaudit de les sessions

La regidora d'Educació, Sandra Castro

La pel·lícula 'La Revolta dels contes' tanca la sisena edició del Cinemón Xic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cinemón Xic 2021, el cicle de cinema infantil i familiar en valors que durant sis anys ha programat l’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, ha abaixat el teló aquesta tarda amb la projecció de la pel·lícula ‘La Revolta dels contes’.

Un any més, les quatre sessions programades de llargmetratges han tingut una excel·lent acollida entre els infants i famílies lleidatanes, ja que en totes elles s’ha exhaurit l’aforament permès a la Llotja, el qual ha estat condicionat per les diferents fases de les restriccions que ha marcat la Covid.

En total, han estat més de 1.200 famílies les assistents, que han gaudit d’alguna de les sessions que han estat dedicades a la reflexió entorn els Drets Humans i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Concretament s’ha treballat la reducció i fi de la pobresa, tot tenint cura del nostre entorn, com persones, fauna i flora, i produint i consumint de manera responsable, així com el foment d’una cultura de pau, respecte i aliances mútues.

La Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes de l’Ajuntament de Lleida pretén que Cinemon Xic sigui un espai d’educació en valors amb cinema adaptat a les característiques dels i les infants de la ciutat de Lleida. 

tracking