SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Lliure amb càrrecs el xòfer ebri i drogat que va provocar una col·lisió al centre de Lleida

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Jutjat d’Instrucció de Lleida en funcions de guàrdia va decretar ahir la llibertat amb càrrecs per al conductor detingut dissabte a primera hora del matí per causar una espectacular col·lisió a l’avinguda Prat de la Riba de Lleida. La causa està oberta per conducció temerària i per circular sota el consum d’alcohol i drogues, després que el xòfer donés positiu en els controls d’alcoholèmia i substàncies estupefaents. L’accident va tenir lloc cap a les 7.30 hores, quan un vehicle va xocar contra un altre a l’encreuament de Prat de la Riba amb Príncep de Viana.

El xòfer havia fugit d’un control dels Mossos d’Esquadra a la C-12 i havia entrat a gran velocitat al centre de Lleida, saltant-se els semàfors en roig fins que va xocar amb un altre turisme. A més, va col·lidir amb un semàfor i un fanal. A causa de la col·lisió, l’acompanyant del conductor va quedar atrapada a l’interior del vehicle, per la qual cosa va haver de ser excarcerada pels Bombers.

També va quedar atrapat el conductor de l’altre turisme. Ambdós van ser evacuats pel SEM a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida en estat menys greu, segons fonts sanitàries. El conductor causant del sinistre va quedar detingut acusat de conducció temerària i conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues. Les diligències es van fer per part de Mossos i la Guàrdia Urbana.

Vista de l’accident que va tenir lloc dissabte a primera hora.

Vista de l’accident que va tenir lloc dissabte a primera hora.M.XANDRI

tracking