SEGRE

SUCCESSOS MOSSOS

Un ludòpata atraca dos cops a punta de ganivet una botiga de l'Eix Comercial de Lleida

Va ser arrestat i va quedar lliure amb càrrecs ahir a l'acceptar sotmetre's a un tractament

L’agressió es va produir a prop de la comissaria dels Mossos.

L’agressió es va produir a prop de la comissaria dels Mossos.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres un veí de Lleida de 45 anys i de nacionalitat espanyola acusat d’atracar dos vegades a punta de ganivet una botiga d’informàtica situada al carrer Major, a l’Eix Comercial. Va ser arrestat com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació. L’home va passar ahir a disposició judicial, va reconèixer ser-ne l’autor i va quedar en llibertat amb càrrecs amb el compromís de sotmetre’s a un tractament per la seua addicció als jocs d’atzar, segons ha pogut saber aquest diari.

L’arrest és fruit d’una investigació que va culminar el mateix dimecres hores després del segon assalt, que es va produir al voltant de les 14.00 hores, quan un home va accedir a un establiment tapat amb una caputxa i una màscara. L’individu va treure un ganivet i va intimidar la dependenta perquè li donés els diners de la caixa enregistradora. Amb la descripció que va fer la víctima i les imatges de les càmeres de seguretat, els investigadors van poder identificar el presumpte autor, que seria la mateixa persona que va robar a l’establiment amb el mateix modus operandi el passat 27 d’agost.

D’altra banda, els Mossos van arrestar dijous a Balaguer un veí de la capital de Noguera de 32 anys acusat de robar el mòbil a una dona de 70 anys en ple carrer. Va ocórrer a les 20.00 hores quan un individu va arrabassar d’una empenta el mòbil a una dona que parlava per telèfon mentre caminava pel carrer Tàrrega. La víctima va denunciar el robatori a la comissaria i els policies van localitzar el presumpte autor al carrer Pare Sanaüja. El van escorcollar i van trobar el mòbil

Un home roba el mòbil a una dona mentre parlava per telèfon a la capital de la Noguera

tracking