SEGRE

SUCCESSOS URBANA

Agredeixen i amenacen una parella i el seu nadó per fer-los fora d'un pis

Els inquilins d'un habitatge del carrer Democràcia, detinguts per coaccions || Els denunciants tenien una habitació llogada i havien pagat per endavant

Vista de la comissaria de la Urbana de Lleida

Vista de la comissaria de la Urbana de LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir diumenge passat una parella acusada d’un delicte de coaccions després que una altra parella, que té una nena d’un any i mig, denunciés a comissaria que havien estat víctimes de diverses agressions i amenaces per fer-los fora del pis on tenien una habitació llogada havent pagat tot el mes de desembre. Els arrestats són J.S., de 55 anys, i M.K., de 35. Els fets es remunten a dissabte passat quan una parella, amb el seu nadó d’any i mig, es va personar a la comissaria per informar que els seus companys de pis els havien fet fora de casa i no tenien cap lloc on anar.

Tanmateix, no van donar cap explicació ni van interposar una denúncia.Tot just l’endemà, diumenge a les 19.00 hores, la parella va tornar a comissaria per denunciar el cas. Van explicar que tenien una habitació rellogada en un pis del carrer Democràcia, on resideix una parella que no són els propietaris del pis sinó que el tenen llogat i rellogaven habitacions. Van afegir que havien pagat tot el mes de desembre i que feia uns dies que tant la dona com el nadó patien contínues agressions per part de la parella, que els deien que si no marxaven del pis matarien la nena.

D’altra banda, també van dir que dissabte l’inquilí els va agredir de forma violenta, moment en què van aprofitar per agafar-los les claus i fer-los fora de l’habitatge. Davant d’aquest relat, els agents es van desplaçar fins al domicili i van detenir els dos inquilins

La Policia Local també va detenir a Balàfia un home acusat de maltractar la seua parella

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir la matinada de dilluns al barri de Balàfia un home acusat d’agredir la seua parella. Els fets van ocórrer a les 1.30 hores, quan una patrulla va acudir a un habitatge de la plaça Països Catalans després de l’avís d’una possible baralla entre una parella al domicili.

Una dona va obrir la porta als agents, que van veure que tenia els ulls plorosos i presentava esgarrapades en diferents parts del cos.La dona, de 39 anys, va explicar als urbans que s’havia barallat amb la seua parella, que era dins del pis. A més, va assegurar que l’home s’havia posat molt violent, l’havia colpejat per tot el cos, la insultava i que tenia molta por. Els agents van procedir a l’arrest de J.C.E., de 44 anys, per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar. La víctima va ser atesa al CUAP de Prat de la Riba.

tracking