SEGRE

Les consultes d'Endocrí, al nou edifici de l'Arnau de Vilanova de Lleida

Les visites i l’Hospital de Dia d’aquest servei es traslladen a la segona planta del nou edifici al costat de l’Arnau, on ja hi ha l’Hospital de Dia Oncohematològic

Equip del servei d'Endocrinologia i Nutrició de l'Arnau

Equip del servei d'Endocrinologia i Nutrició de l'ArnauICS Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona planta del nou edifici polivalent al costat de l’hospital Arnau de Vilanova, conegut com Arnauet, acull des d’ahir el servei d’Endocrinologia i Nutrició, per la qual cosa les seues consultes externes són les primeres que s’ubiquen al nou edifici modular, juntament amb l’Hospital de Dia. Aquest servei dona atenció a més de 20.000 pacients de mitjana anual i fins ara es trobava a la cinquena planta de l’edifici central de l’hospital. L’integren un equip multidisciplinari de professionals, entre els quals hi ha personal mèdic especialista en endocrinologia i nutrició, dietistes i nutricionistes, personal d’infermeria i auxiliars d’infermeria, especialistes en podologia i personal administratiu.

El servei compta amb una zona dedicada a les consultes i una altra àrea dedicada a l’Hospital de Dia, on van els ics lleida pacients que necessiten canvis de tractament o una atenció més urgent.

Perfil de pacient

El perfil més habitual dels pacients de l’Hospital de Dia són persones amb diabetis amb descompensació hiperglucèmica i pacients amb suport nutricional artificial. L’edifici polivalent es va estrenar el febrer passat amb l’objectiu de multiplicar la capacitat de resposta del sistema hospitalari per poder fer front a la pandèmia de la Covid. Des d’aleshores, la planta baixa de l’edifici ha acollit la realització de proves PCR i de la vacunació contra la Covid. Puntualment, en funció de les necessitats assistencials, la primera planta del nou edifici també ha acollit hospitalització convencional i la tercera planta acull, des del passat mes de juny, l’Hospital de Dia Oncohematològic.

Ajuda amb el certificat Covid

En un altre ordre de coses, l’ajuntament d’Almacelles ha engegat una iniciativa per facilitar la descàrrega del certificat Covid entre les persones grans o aquelles que tinguin dificultats amb les noves tecnologies. Per a això, les persones interessades hauran d’acudir al Centre Cultural els dies 15, 16, 17, 20, 21, 22 i 23 de desembre entre les 10.00 i les 12.00 o entre les 17.00 i les 19.00 hores.

tracking