SEGRE

Troben el cadàver d'un home de quaranta-cinc anys en un camí de l'Horta de Lleida

Imatge d'arxiu d'una ambulància operativa del SEM

Imatge d'arxiu d'una ambulància operativa del SEMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van obrir aquest dimarts una investigació per poder determinar les causes de la mort d’un home que va ser trobat sense vida en un camí de l’Horta de Lleida. La víctima és un home de 45 anys i, segons les primeres indagacions, es descarten signes de criminalitat, per la qual cosa la mort s’hauria produït per altres causes. Va ser un dels responsables d’una séquia de la zona que cap a les 09.00 hores va trobar una persona tirada al mig d’un camí a la partida Camí de la Mariola.

Ràpidament van alertar els serveis d’emergència i fins al lloc van acudir patrulles de la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i ambulàncies del SEM. Tanmateix, van comprovar que la persona havia mort i que podria portar diverses hores sense vida allà. Els Mossos es van fer càrrec de la investigació per poder determinar la identitat i les causes de la defunció.

El mort és un home de 45 anys, tal com van explicar ahir a SEGRE fonts properes al cas. Al lloc de la troballa va acudir un jutge per decretar l’aixecament del cadàver, que va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal per practicar-li l’autòpsia.

tracking