SEGRE

LLEIDA

Un angiòleg de l'Arnau, entre els millors especialistes

Jordi Cordobés opta a un Doctoralia Award

Jordi Cordobés Gual.

Jordi Cordobés Gual.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’angiòleg i cirurgià vascular de l’hospital Arnau de Vilanova Jordi Cordobés Gual està nominat als Doctoralia Awards. Es tracta de l’únic reconeixement a nivell estatal que distingeix els especialistes més valorats tenint en compte la valoració dels seus companys de professió, així com la dels seus propis pacients. Cordobés està nominat juntament amb catorze especialistes més en Angiologia i Cirurgia Vascular.

En la vuitena edició d’aquests premis la participació dels professionals de la salut s’ha incrementat, i ja supera els 460 nominats degut tant a l’èxit d’anteriors edicions com al fet que hi ha més activitat dels mateixos especialistes i dels pacients usuaris de la plataforma. D’aquesta manera, aquest any la companyia ha ampliat les àrees de salut participants, incloent-hi més de trenta especialitats. L’última incorporació ha estat l’especialitat de Nutrició i Dietètica.

En l’actual edició dels premis ja es comptabilitzen més de 1.200 vots en només 22 dies. Els Doctoralia Awards també se celebren a Mèxic, l’Argentina i Colòmbia.

tracking