SEGRE

Detingut per dos robatoris amb violència a l'Eix Comercial de Lleida

Eix Comercial de Lleida

Eix Comercial de LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir el passat dissabte dia 18 un jove de 21 anys per dos delictes de robatori amb violència.

Els fets van tenir lloc quan cap a les 20:45h del mateix dissabte una patrulla es va desplaçar fins un establiment del carrer Major per retornar uns objectes presumptament sostrets. Un cop al lloc van contactar amb el vigilant de seguretat, que els va explicar que el dia 17 va interceptar un jove el qual havia sostret uns pantalons, trencant els sistemes de seguretat, però que quan el tenia retingut aquest el va agredir i va marxar corrent.

El vigilant va facilitar la descripció del individu als agents, que el van localitzar minuts més tard al carrer Cavallers i van procedir a detenir-lo per un delicte de robatori amb violència. Mentrestant un individu que va passar per la vora els va explicar que al mes de juliol havia patit un robatori violent a mans del mateix jove que estaven detenint. Va explicar que l'individu li va sostreure, agafant-lo pel coll, la cartera i el telèfon mòbil, per la qual cosa els agents van imputar un nou delicte de robatori amb violència al jove. 

tracking