SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Un urbà mor al disparar-se amb l'arma d'un altre agent a comissaria

La víctima, de 57 anys, tenia la pistola retirada i l'hi va prendre a un company || Va ser traslladat en estat crític a l'Arnau de Vilanova, on va morir hores després

Vista d’ambulàncies del SEM ahir a l’exterior de la comissaria de la Guàrdia Urbana després del succés.

Vista d’ambulàncies del SEM ahir a l’exterior de la comissaria de la Guàrdia Urbana després del succés.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un agent de la Guàrdia Urbana de Lleida de 57 anys va morir ahir al disparar-se amb l’arma d’un company a l’interior de la comissaria. L’agent tenia l’arma retirada i els Mossos d’Esquadra han obert una investigació. Els fets van tenir lloc sobre les onze del matí, quan els agents van alertar que s’havien produït trets a l’interior de les dependències policials.

En el moment del succés a l’interior de la comissaria també hi havia ciutadans que havien anat a fer diferents gestions, i que van poder veure com es va avisar de forma immediata els serveis d’emergències per atendre l’agent ferit. De fet, a més d’ambulàncies del SEM que es van traslladar a la comissaria, personal del Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Prat de la Riba, just al davant de la comissaria de la Urbana, hi va acudir corrent, també amb material sanitari per poder atendre l’agent. Segons van explicar a aquest diari fonts pròximes, l’agent va prendre la pistola a un company sense que aquest tingués temps de reaccionar.

L’urbà es va disparar ell mateix un tret al cap quan es trobava a l’interior de les dependències. Els serveis d’emergències van intentar estabilitzar el ferit, que va ser traslladat en ambulància en estat crític a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va morir unes hores després a causa de la gravetat de les ferides que presentava.L’agent tenia l’arma retirada per qüestions psicològiques i feia dos anys i mig que treballava en el manteniment dels vehicles del cos policial després de ser traslladat de l’equip d’escortes de l’alcaldia, on va estar destinat durant diversos anys. Els Mossos d’Esquadra han assumit la investigació, ja que es tracta d’un succés greu i es considera pertinent que no la porti a terme el mateix cos policial al qual pertanyia la víctima.

De fet, agents de la policia catalana van acudir a la comissaria tot just produir-se els fets i les indagacions es traslladaran al jutjat de guàrdia de Lleida. Després de conèixer-se la notícia, les xarxes socials es van omplir ahir de missatges de suport al cos de la Guàrdia Urbana, als companys, família i amics de l’agent traspassat.

tracking