SEGRE

Detingut per un robatori amb força en un domicili de Lleida del qual es va endur una targeta de crèdit

Va utilitzar la targeta per fer pagaments fraudulents en tres establiments comercials

Un cotxe de Mossos d'Esquadra

Un cotxe de Mossos d'EsquadraSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir ahir dimarts dia 28 un home, de 41 anys, de nacionalitat algeriana i veí de Lleida, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior de domicili i tres delictes lleus d'estafa.

Els fets es van produir de matinada, quan un desconegut va forçar una de les finestres de la terrassa d'un domicili situat al carrer Albert Porqueres de Lleida. Un cop dins del pis, va sostreure diferents objectes entre els quals hi havia una targeta de crèdit.

Hores després es va detectar tres pagaments fraudulents amb la targeta sostreta en establiments comercials de Lleida. En els tres casos, l'import era poc elevat per tal d'evitar posar el número secret.

Durant la revisió dels sistemes de videovigilància dels establiments comercials, agents del Grup de Delinqüència Urbana de l'ABP Segrià van aconseguir identificar el lladre.

Finalment, a les 14:10 hores se'l va localitzar i detenir al carrer Cardenal Cisneros de Lleida. En el moment de la seva detenció se li va intervenir una targeta de transport públic que constava entre els objectes sostrets.

El detingut, que té antecedents, passarà durant les properes hores a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking