SEGRE

URBANISME PARCS

Demolició de les taules i bancs de pícnic de les Basses de Lleida

Es trobaven en molt mal estat

La demolició de les taules i bancs va quedar acabada al migdia.

La demolició de les taules i bancs va quedar acabada al migdia.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament va procedir ahir a la demolició de les taules i bancs de formigó que hi havia a la zona de pícnic del parc de les Basses. Aquestes estructures es trobaven en mal estat i, segons la memòria valorada redactada per executar aquesta actuació, hi havia un total de trenta-set taules i bancs.

A més de formigó, contenien fibrociment, cosa que obliga a fer un tractament específic dels residus que ha generat la demolició. Aquesta obra arriba just després que el ple de dilluns passat aprovés el pla d’usos per a les Basses per recuperar aquest històric parc. Aquest pla preveu habilitar un càmping que ocuparà com a màxim una mica menys del 30% de la superfície, unes 6,4 hectàrees de les 21,5 totals.

El càmping s’explotarà en règim de concessió. La resta es repartirà entre 9,4 hectàrees per a usos públics i zones verdes, 1,5 per a aparcaments i 1,9 per a la zona esportiva. Així mateix, està prevista la reforestació de tot el recinte, per a la qual cosa l’ajuntament sol·licitarà una subvenció dels fons europeus. El parc de les Basses porta anys en estat d’abandó, des que a començaments de segle la Paeria va tancar les piscines.

tracking