SEGRE

Detinguda una dona per ferir el seu home amb una arma blanca a Lleida

La víctima va manifestar que no era el primer cop que rebia maltractaments, però que no ho havia denunciat mai

Vista de les dependències de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de les dependències de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida van detenir ahir dia 30 una dona de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Lleida, per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.

Els fets es van produir cap a les 19:45 hores a la Plaça Josep Solans, on la persona que havia avisat la Urbana retenia una dona molt alterada que no parava de cridar que havia agredit al seu home. Segons va manifestar el testimoni, feia uns minuts havia pogut veure una parella a la plaça discutint-se. L'home cridava que la seva dona l’havia apunyalat i es va aixecar la samarreta per mostrar-li una ferida, possiblement d’arma blanca, al pit. Per aquest motiu, el testimoni va retindre la dona fins a l’arribada de la policia, tot i que la víctima havia marxat.

Les patrulles van iniciar la recerca de la víctima i el van localitzar en un carrer proper. Presentava una ferida al pit i diverses marques de cops i rascades per la cara i el cos. L'home va manifestar que no era el primer cop que passava però que no ho havia denunciat mai. Un cop activada l’ambulància SEM el metge va determinar que l’home tenia una ferida d’arma blanca al pit que precisava de punts de sutura i finalment va ser traslladat a l’hospital.

tracking