SEGRE

BARRIS SEGURETAT

Roben una porteria i les tanques de la pista de Gardeny

Vista general de la pista poliesportiva, sense una de les porteries i gairebé sense tanques.

Vista general de la pista poliesportiva, sense una de les porteries i gairebé sense tanques.PPLLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació de veïns del Turó de Gardeny i el grup municipal del PP denuncien que la pista esportiva del barri, situada al darrere de l’escola bressol Parc de Gardeny, està “completament abandonada i a mercè de lladres”, ja que s’han emportat una de les porteries de la pista de futbol, a més de diverses tanques que envolten el recinte. Segons el president veïnal, Adolfo Roque, “això és el que passa quan no es cuiden els espais públics i els amics d’allò aliè se n’aprofiten”, i va assenyalar que la porteria va ser robada fa aproximadament un mes “i si no canvia res aviat també s’emportaran la que queda”. Roque va dir que “en un primer moment van intentar arrancar-la i vam advertir la Paeria, però no va fer res per evitar-ho i ara no tenim una pista de futbol en condicions i han robat diverses tanques que envolten el recinte”.

Va lamentar que “en qüestió de setmanes poden acabar de robar tot el material de la pista esportiva i això no té cap altre motiu que la falta de cures i manteniment d’aquest espai”.

Per la seua banda, el portaveu del PP, Xavi Palau, va demanar augmentar la vigilància de la zona i el manteniment de les àrees esportives. “Tots aquests robatoris provoquen preocupació als veïns, que tenen por pel vandalisme i la poca il·luminació de la zona, cal augmentar les patrulles policials pel barri”, va afirmar Palau.

tracking