SEGRE

URBANA DETENCIÓ

Sorpresos dos germans quan intentaven robar en un cotxe a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.Guàrdia Urbana de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va arrestar dilluns a la nit dos germans que van ser sorpresos quan intentaven robar en un vehicle. Els fets van tenir lloc a les 22.15 hores quan una patrulla que efectuava tasques de prevenció de robatoris a l’interior de vehicles i actes incívics a la zona del Camp d’Esports i els seus voltants va ser requerida per un ciutadà que acabava de sorprendre dos nois mentre forçaven una de les portes del seu vehicle estacionat en un carrer al costat del mercat municipal de Fleming. Al cridar-los l’atenció, els dos individus van fugir.

L’home va facilitar la descripció dels suposats autors i cap a on se n’havien anat. Diversos agents van fer la recerca, i van localitzar immediatament els dos sospitosos al carrer Aneto. Van procedir a la seua identificació i van comprovar que eren dos germans de 23 i 22 anys i, quan els van escorcollar, van trobar una eina per forçar els panys, a més d’objectes que havien sostret del cotxe del denunciant.

A més portaven marihuana. Van ser arrestats com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en interior de vehicle i denunciats administrativament per tinença de substàncies estupefaents.

tracking