SEGRE

Sánchez anuncia la compra d'antivirals a Pfizer

El Govern espanyol regularà el preu dels test d’antígens i estudia ja un pla d’avaluació de la covid com una endèmia en lloc de pandèmia

Test d'antígens amb resultat negatiu.

Test d'antígens amb resultat negatiu.Europa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dilluns que l'Executiu té previst controlar els preus dels test d’antígens i que també comprarà al gener 344.000 dosis d’antivirals a Pfizer. Durant una entrevista a la Cadena Ser, Sánchez ha assegurat també que estan treballant en un pla d’avaluació de la Covid com una endèmia o gripalització en lloc de pandèmia.

El cap de l’Executiu ha respost afirmativament quan li han preguntat si té previst controlar els preus dels test d’antígens. Així, ha assenyalat que el seu equip es "ficarà amb el control dels preus" i que faran alguna cosa per regular-los. A més, ha assenyalat que està treballant des de fa setmanes i des del punt de vista tècnic en un pla per a la gripalización del virus.

Sánchez també ha avançat que al gener Espanya comprarà 344.000 dosis dels antivirals orals de Covid-19 que està fabricant Pfizer i que, segons ha destacat, "redueixen en un 88 per cent la possibilitat d’hospitalització dels malalts vulnerables".

tracking