SEGRE

SUCCESSOS MOSSOS

Arresten una parella per una agressió mútua a Balàfia

Va tenir lloc dissabte a la matinada a casa seua || L'home presentava un tall en un braç i la dona, cops a la cara

Imatge de la comissaria dels Mossos a Lleida.

Imatge de la comissaria dels Mossos a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte passat a la matinada en un pis de Balàfia una parella després que es va barallar a casa, segons ha pogut saber aquest diari. Diverses patrulles de la policia catalana van acudir dissabte a la matinada fins a un domicili després de ser alertats d’un fort aldarull en un habitatge del carrer de la Cerdanya. A l’arribar al domicili, els policies van comprovar que els dos inquilins presentaven ferides.

La dona tenia diversos cops a la cara compatibles amb cops de puny i bufetades mentre que l’home tenia un tall en un braç fet amb un ganivet. Davant dels indicis d’una agressió mútua i les declaracions de tots dos, els agents van procedir a la detenció de l’home, de 47 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte de violència domèstica mentre que la dona, de 47 anys i nacionalitat brasilera, va ser arrestada per un delicte de lesions. La parella va ser atesa de les ferides pels serveis d’emergència encara que no eren greus. Pel que sembla, es van establir dos ordres d’allunyament després de passar a disposició judicial.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va intervenir ahir dilluns a la matinada en un altre aldarull que es va produir al barri de Balàfia i va acabar detenint un home de 31 anys. Els fets van tenir lloc a les 0.10 hores quan una patrulla va anar fins al carrer Valls d’Andorra per l’avís d’una baralla a l’entrada d’un bar. Una vegada els agents van arribar al lloc dels fets, van trobar dos joves a terra que van explicar que havien estat agredits per un desconegut, que els havia donat cops de puny i els havia deixat a terra semiinconscients.

Els policies van iniciar una recerca per la zona amb la descripció que van facilitar els denunciants. Poc després, van localitzar i identificar el suposat agressor, que va ser arrestat per sengles delictes de lesions. Per la seua part, els sanitaris van evacuar una de les dos víctimes, de 28 anys, a l’hospital Arnau de Vilanova perquè necessitava de punts de sutura.

tracking