SEGRE

El PP de Lleida, obert a negociar una moció de censura contra Pueyo "sense vetar ningú"

Un moment del ple extraordinari dels pressupostos a la Paeria.

Un moment del ple extraordinari dels pressupostos a la Paeria.Jordi Echevarria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal del PP a Lleida s'ha mostrat aquest dimarts disposat a negociar i participar d'una moció de censura al govern de la Paeria que lidera l'alcalde Miquel Pueyo "sense vetar ningú". El portaveu dels populars a l'ajuntament de Lleida, Xavi Palau, ha dit que la situació política a la ciutat és "insostenible": "La manca de projecte, lideratge, sumats a la decadència i el desgovern apuntalats des del 27 de desembre, quan l’alcalde va perdre la qüestió de confiança voluntària i vinculada als pressupostos, aboquen a Lleida a una situació de desencant, inestabilitat i sense rumb", ha afirmat en un comunicat.

Palau defensa que el seu partit està "preparat per assumir responsabilitats de govern, de gestió, lideratge i demostrar que una altra manera de governar és possible i necessària". "Només des de la generositat i sense vetar a ningú podrà fer-se efectiu aquest canvi imprescindible a Lleida. I en aquest sentit, nosaltres estem disposats a posar-hi de la nostra part. Volem contribuir-hi amb el compromís de formar part d’un nou govern, perquè només des de dins, podrem vetllar pel compliment dels acords programàtics d’una possible moció", afegeix.

En aquest sentit, Palau ha fet una crida a la resta de grups de l'oposició i als regidors i regidores no adscrits per pactar la constitució d'un nou govern municipal "sense vetar ningú", així com pactar un nou pressupost municipal per al 2022.

 
tracking