SEGRE

SEGURETAT BARRIS

Els botellons en aquest barri de Lleida han “desaparegut”, diu la policia

Així ho asseguren a l'associació veïnal

La reunió de l’AV de Cappont amb els Mossos i la Urbana.

La reunió de l’AV de Cappont amb els Mossos i la Urbana.AAVV CAPPONT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació de veïns de Cappont es va reunir ahir amb representants dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, que els van assegurar que “els botellons han desaparegut a la majoria de barris de la ciutat”. Així ho va assegurar la presidenta veïnal, Veni Ros, que va dir que els cossos policials ho atribuïen “al toc de queda, el tancament de l’oci nocturn i les baixes temperatures d’aquestes últimes setmanes”.

D’altra banda, Ros va preguntar sobre els recents robatoris en vehicles que hi ha hagut al barri i els Mossos d’Esquadra els van assegurar que “es tracta de fets puntuals que s’estan investigant, però aquests successos es donen quan l’oci nocturn està obert”, va dir Ros, que va afegir que “tant Mossos com Guàrdia Urbana han assegurat que Cappont no és un barri preocupant en matèria d’inseguretat i aldarulls”.

Per la seua part, des de l’associació els van demanar que es vetllés perquè no hi hagi carreres il·legals de cotxes a Cappont, així com vigilar més els Camps Elisis i el bosc urbà. Al seu torn, l’entitat es reunirà dilluns vinent amb el regidor de barri, Ignasi Amor, a qui li demanaran millores tant en la neteja com en la il·luminació del barri.

tracking