SEGRE

Els Mossos disparen a l'atracador d'un banc a Lleida

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home armat amb un ganivet després d'haver-li de disparar en una cama

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home ha assaltat aquest dilluns al matí una oficina del Banco Santander a Lleida situada a l'avinguda d''Artesa, al barri de la Bordeta. L'atracament s'ha produït quan passaven cinc minuts de les 11 hores i els Mossos d'Esquadra han pogut detenir l'atracador després d'una actuació de pel·lícula que ha causat una gran expectació a la zona.

Segons l'avís que han rebut els Mossos, l'atracador ha entrat a l'oficina bancària armat amb un ganivet. En arribar al lloc diverses patrulles, s'han trobat l'assaltant a l'exterior del banc. Quan intentaven detenir-lo s'ha llançat en direcció als policies amb el ganivet i en veure perillar la la integritat, un agent ha reduït l'atracador d'un tret a la cama. L'assaltant ha estat traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Cap altra persona ha resultat ferida, segons ha explicat la policia.

L'home detingut aquest dilluns per l'atracament a la Bordeta seria l'autor de l’apunyalament a una jove per robar-li dissabte a la nit a l’avinguda de les Garrigues, segons la investigació policial. A més, també hauria assaltat de forma violenta dos joves fa unes setmanes al mateix barri de Cappont.

Frame d'un dels vídeos que circulen per les xarxes, en què es veu el tret dels Mossos contra l'atracador d'un banc de Lleida

Frame d'un dels vídeos que circulen per les xarxes, en què es veu el tret dels Mossos contra l'atracador d'un banc de Lleida

tracking