SEGRE

Demanen fins a 11 anys de presó a onze acusats de traficar amb cocaïna i marihuana al Segrià i l'Hospitalet de Llobregat

El judici es farà el 18 i 19 de maig a l'Audiència de Lleida

Vista de l’entrada a l’Audiència de Lleida, al Canyeret.

Vista de l’entrada a l’Audiència de Lleida, al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fiscalia demana fins a 11 anys de presó a onze acusats de traficar amb drogues al Segrià i l'Hospitalet de Llobregat, almenys des del juny de 2019 i fins al maig de 2020. Segons el ministeri públic, alguns dels acusats es dedicaven a adquirir cocaïna en grans quantitats i a preparar-la en dosis més petites per vendre-la. Concretament la compraven a l'Hospitalet i després la venien en diversos municipis de la demarcació de Lleida i Barcelona. D'altres, es dedicaven al cultiu i venda de marihuana. La Guàrdia Civil va fer les primeres detencions el 8 de maig de 2020, amb escorcolls en pisos d'Almacelles (Segrià), Lleida i l'Hospitalet. El judici es farà el 18 i 19 de maig a l'Audiència de Lleida.

Arran d'aquesta operació contra el tràfic de drogues, la Guàrdia Civil va comissar un total de tres quilos de marihuana i va desmantellar una instal·lació indoor de marihuana a Alfarràs (Segrià). Els agents també van intervenir gairebé dos quilos i mig de cocaïna, amb un valor al mercat il·lícit d'uns 150.000 euros. Un dels quilos estava amagat al xassís del cotxe d'un dels acusats.

El jutjat d'instrucció 1 de Balaguer s'ha fet càrrec de la investigació pels delictes contra la salut pública i pertinença a grup criminal.

tracking