SEGRE

Detingut per intentar pegar a un agent de la Urbana de Lleida que el va enxampar amb droga

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.Guàrdia Urbana de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida han detingut aquest dijous un home de 25 anys per un delicte contra la salut pública i atemptat als agents de l’autoritat.

Els fets van tenir lloc a les 22:30 hores, quan una patrulla que realitzava servei de vigilància pel barri de la Mariola, va observar dos joves asseguts a la terrassa d’un bar del carrer Germans Izquierdo, preparant-se un porro amb una bosseta, de presumptament marihuana, que tenien damunt la taula. Els agents van reconèixer un dels joves, ja que havia estat implicat en diverses actuacions per salut pública. Quan aquest es va adonar de la presència policial va agafar la bosseta i va fugir corrent direcció carrer Mariola.

En el transcurs de la persecució els agents van poder veure clarament com el jove tirava alguna cosa darrere un vehicle. Finalment, el van poder aturar al carrer Saturn, moment en què el jove es va encarar amb els agents i en una actitud desafiant i molt agressiva, va intentar donar un cop de puny a un d'ells, fins que va poder ser reduït oferint molta resistència durant el transcurs de la detenció.

Els agents van poder comprovar que el què havia llançat durant la fugida eren tres boletes d’ una substància de color blanc, presumptament cocaïna i van procedir a la detenció de B.E.O. de 25 anys, per un delicte contra la salut pública i atemptat als agents de l’autoritat.

tracking