SEGRE

ADMINISTRACIÓ COMERÇ

La Paeria de Lleida ordena tancar un supermercat sense llicència al Barri Antic

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.Guàrdia Urbana de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament ha ordenat el tancament d’un supermercat situat al número 18 del carrer Ronda de Sant Martí al no disposar de cap llicència ni equips d’extinció d’incendis, obligatoris en aquest tipus de negocis. Així l’hi va comunicar l’ajuntament el passat dia 18 i dona un mes a la propietat perquè regularitzi la seua situació. El primer avís que va rebre el supermercat va ser el 14 d’abril, quan la Guàrdia Civil va inspeccionar l’establiment i va constatar que no tenia cap equip de protecció contra incendis, motiu pel qual ho va denunciar davant de l’ajuntament.

Aquest va enviar un equip de tècnics municipals, que el 10 de maig van emetre un informe en el qual van constatar que la propietat no havia instal·lat extintors ni que tampoc disposava de cap llicència per al desenvolupament de l’activitat de supermercat, motiu pel qual els tècnics van recomanar “cessar de forma immediata el funcionament de l’activitat” i requerir al seu titular “que procedeixi a la legalització”.

Per tot plegat, la Paeria va ordenar el tancament fins a disposar de tots els permisos i equips antiincendis en ordre, advertint el titular que podria ser sancionat si obre el seu negoci sense algun d’aquests requisits. No obstant, aquest diari va poder comprovar que ahir a la tarda el súper estava obert.

tracking