SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENTS

Ferits greus dos motoristes al xocar a la cruïlla entre Bisbe Ruano i Vallcalent

L'entrada a Urgències de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

L'entrada a Urgències de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.Jordi Echevarria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos motoristes, de 55 i 56 anys, van resultar ferits greus ahir al matí al col·lidir a la intersecció entre els carrers Bisbe Ruano i Vallcalent, a la Zona Alta. El sinistre es va produir a les 6.45 quan, pel que sembla, una de les motos es va saltar un semàfor, segons va informar la Guàrdia Urbana, que s’ha fet càrrec de la investigació del sinistre. També hi van acudir els Bombers i tres ambulàncies del SEM, que va evacuar els ferits a l’hospital Arnau de Vilanova.

Un d’ells va ingressar a l’UCI, segons la Urbana. Un altre motorista també va patir contusions ahir a les 13.11 hores al xocar contra un turisme al carrer Historiador Josep Lladonosa, als Instituts. D’altra banda, un camió va sortir de la via i va acabar bolcant a les 8.53 hores a la C-14 al seu pas per Claravalls.

El conductor va patir policontusions i va ser traslladat al CAP de Tàrrega. Al migdia, a les 13.30 hores, un turisme i una moto van xocar a la C-14 a Organyà. Els dos ocupants de la moto van resultar ferits i van ser evacuats a l’hospital de la Seu.

El sinistre va obligar a tallar un carril, la qual cosa va causar retencions.

Imatge del camió bolcat a Claravalls a la C-14.

Imatge del camió bolcat a Claravalls a la C-14.LAIA PEDRÓS

tracking