SEGRE

SUCCESSOS DETENCIÓ

Un lladre es trenca una cama a l'intentar fugir i mossega un urbà a Lleida

Va ser sorprès ahir al matí en un domicili del carrer Alfred Perenya

Imatge de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Imatge de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un lladre amb una cama trencada i dos agents de la Guàrdia Urbana ferits, un d’ells per una forta mossegada del primer. Aquest és el balanç d’una actuació policial que va tenir lloc a primera hora del matí d’ahir en un immoble del carrer Alfred Perenya. Els fets van ocórrer al voltant de les 7.15 hores, quan la Guàrdia Urbana va tenir coneixement que s’estaria duent a terme un robatori en un habitatge situat al número 11 del carrer Alfred Perenya.

Al lloc van acudir diverses patrulles, que van comprovar que una finestra del primer pis estava forçada. Els policies van observar dos homes a dins que, al ser descoberts, van intentar fugir. Un d’ells ho va aconseguir però l’altre individu va tenir una aparatosa caiguda al saltar una tanca i es va lesionar de gravetat una cama.

Dos agents el van retenir però l’home, que es va mostrar molt agressiu, es va resistir a ser arrestat. A un dels policies el va mossegar fortament al braç dret mentre que l’altre agent també va rebre diversos cops.L’individu, Y.B. de 24 anys i nacionalitat marroquina, va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de robatori amb força, atemptat a l’autoritat i lesions.

Va ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova, on va ser atès per una fractura en un turmell i el peroné. Per la seua part, els dos policies també van necessitar assistència.En el primer trimestre de l’any es van registrar 59 robatoris amb força en domicilis a la capital del Segrià, sis menys que en el mateix període de l’any passat, segons el Balanç de Criminalitat del ministeri de l’Interior. És un descens del 9,2 per cent En canvi, en el conjunt de les comarques de Lleida es van comptabilitzar 184 casos pels 142 dels tres primers mesos del 2021, la qual cosa implica un increment del 29,6 per cent.D’altra banda, la matinada de Sant Joan es va produir un aldarull a la intersecció entre el carrer Riu Ebre i l’avinguda de València, al barri de Cappont. Diverses persones es van barallar, encara que no consten detencions.

tracking