SEGRE

HORTA VANDALISME

Prova pilot amb un contenidor per evitar abocaments de runa a l'Horta

Membres de la Federació de Veïns amb el regidor David Melé.

Membres de la Federació de Veïns amb el regidor David Melé.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria ha posat en marxa una prova pilot a l’Horta amb la instal·lació d’un contenidor per evitar l’abandó de runa i materials d’obra als camins i finques de les diferents partides. Es tracta d’una caixa-contenidor de 15 m³ que s’ha ubicat a la cruïlla dels Tres Pontets. D’aquesta manera, l’ajuntament pretén facilitar la recollida de materials diversos que es puguin generar en aquest entorn i minimitzar l’impacte en aquest espai natural de la ciutat.

La iniciativa s’ha portat a terme a proposta de la comissió de l’Horta de la Federació de Veïns, ja que els abocaments de runa són una problemàtica a les diferents partides des de fa anys. Aquest contenidor disposa d’un accés a peu per facilitar el dipòsit dels materials i es troba senyalitzat indicant el que s’hi pot dipositar i quan els serveis de recollida de l’Horta detecten que està ple, el retiren per buidar-lo. Des de la Paeria recorden que els materials d’obra i runa de petites obres particulars es poden portar de forma gratuïta al punt net municipal de Pardinyes.

Recentment, la Paeria ha instal·lat disset càmeres a l’Horta, que se sumen a les dinou que hi havia, per vigilar la circulació de vehicles i prevenir d’aquesta manera possibles robatoris o abocaments il·legals.

tracking