SEGRE

Intenten aturar una baralla en una discoteca de Lleida i acaben apallissats

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.Guàrdia Urbana de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos persones que intentaven mediar en una baralla que es va iniciar entre dos grups de joves a l'interior de la discoteca Biloba de Lleida van resultar ferides de diversa consideració al rebre cops enmig de l'aldarull.

Els fets van tenir lloc el passat dia 14, a les 04:50 hores, quan el servei de seguretat de la discoteca va trucar al 092 per informar que hi havia hagut una baralla a l’interior del local. En un primer moment, els vigilants van aconseguir separar els implicats, però una de les parts es va quedar fora esperant els altres i la baralla es va reprendre. 

Segons van manifestar, a l’interior de la discoteca s’haurien trobat dos grups de joves de la mateixa nacionalitat i sense cap raó o motiu aparent s’hauria iniciat una discussió en què van resultar agredits dos dels nois que segons sembla intentaven mediar. Un va rebre un parell de cops de puny que li van causar la pèrdua d'algunes peces dentals i l’altre va quedar estabornit per un cop al cap amb una ampolla de vidre que a més li va provocar un trau sagnant.

Les dues víctimes van indicar als agents qui havien estat els seus agressors i els agents els van identificar i, davant les declaracions dels presents, van detenir M.E.M. i a H.M., tots dos de 20 anys i de nacionalitat marroquina, com presumptes autors d’un delicte de lesions. 

tracking