SEGRE

ECONOMIA COMISSIONS INFORMATIVES

Despesa extra de la Paeria de 600.000 € per la llum i el gas

En una modificació de crèdit d'1,9 milions || PSC, Comú i PP s'abstenen dos mesos després d'haver-ne vetat una altra

La Fecoll, organitzadora de l’Aplec del Caragol, rebrà 30.000 €.

La Fecoll, organitzadora de l’Aplec del Caragol, rebrà 30.000 €.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La comissió d’Economia de l’ajuntament va aprovar ahir de forma inicial una modificació de crèdit d’1,9 milions d’euros parar pagar la llum i el gas dels 141 edificis municipals, entre altres despeses. D’aquests gairebé dos milions d’euros de la modificació, 344.099,84 es destinaran per abonar el consum de gas dels últims mesos, mentre que 278.790,14 euros seran per a l’electricitat. Això suposa que només per abonar la despesa energètica de les instal·lacions municipals es destinaran 628.899,98 euros, un terç de l’import total de la modificació de crèdit.

La modificació dels comptes va ser aprovada perquè vagi al pròxim ple gràcies a l’abstenció dels grups del PSC i el Comú a canvi d’incloure la redacció d’un pla per rehabilitar les piscines municipals de Gardeny, un estudi sobre el model de gestió dels autobusos urbans per avançar en la municipalització i un pla de mesures d’estalvi energètic. El PP també es va abstenir. També contempla destinar 15.000 euros per renovar la gespa del camp de futbol del Pardinyes, (vegeu la pàgina 27) 30.000 euros d’ajuda a la Fecoll i uns altres 28.000 a l’Orquestra Julià Carbonell, així com una transferència de 116.116 euros a Autobusos de Lleida.Aquesta modificació de crèdit incloïa gairebé els mateixos punts que la que va ser rebutjada al ple del juny.

L’oposició hi va votar en contra llavors perquè incloïa una partida per demolir part de les antigues sitges del Senpa de Pardinyes per fer l’alberg, malgrat que no hi havia cap partida en què s’especifiqués una demolició. Tant el PSC com el PP van assenyalar que, com que la demolició ja s’ha licitat, el pressupost ja no pot procedir de l’actual modificació. Pel que fa a la renovació de la gespa del Pardinyes, la partida de la modificació del mes de juny era de 150.000 euros i ara és de 15.000 perquè només contempla la despesa per licitar les obres.Els diners per a aquest canvi procedeixen principalment del fons de contingència per a emergències (1,4 milions).

tracking