SEGRE

DELINQÜÈNCIA DETENCIONS

Un multireincident amb 30 antecedents atraca amb xeringa a la Zona Alta de Lleida

Va assaltar també a punta de ganivet una botiga de Ronda || Una dona amb 21 antecedents arrestada per un robatori a Vallcalent

Imatge de la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Imatge de la comissaria dels Mossos d’Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres i dissabte de la setmana passada un home de 42 anys i una dona de 30, respectivament, acusats de tres robatoris violents en establiments de la Zona Alta. L’home acumula uns 30 antecedents policials i la dona, 21.

La detenció de la dona es va produir divendres a la tarda després que es registrés un assalt en una botiga del carrer Vallacalent. La lladre va amenaçar la dependenta amb una pota de cabra, va agafar la caixa enregistradora i la va tirar a terra per intentar treure’n els diners. Tot seguit, va sostreure la bossa a l’empleada i es va dirigir a una sala magatzem on intentava buscar més diners i objectes de valor. La dependenta va poder sortir de l’establiment i alertar els Mossos, que van poder arrestar la dona quan encara es trobava a l’interior. Portava un moneder, diners i un mòbil sostrets a la botiga. Va ser arrestada per un robatori amb violència i intimidació

La detinguda va ser sorpresa pels policies dins de l’establiment

Respecte a l’home, la detenció es va produir dissabte cap a les 20.00 hores després d’un atracament a punta de ganivet en un comerç de passeig de Ronda. Un individu, encaputxat i amb un tapaboques, va aconseguir els bitllets de la caixa i un mòbil i se’n va anar del lloc amenaçant de nou la treballadora amb un ganivet. Es dona la circumstància que, en aquesta franja horària, els Mossos estaven fent un dispositiu de prevenció després d’un robatori violent que s’havia produït la matinada anterior en un hotel proper. Un home va amenaçar la recepcionista amb una xeringa i es va emportar diners i un mòbil. La descripció del presumpte autor coincidia en tots dos casos amb la persona que estaven buscant.

Poc després, els policies van localitzar el sospitós d’ambdós al carrer Camp de Mart, al Barri Antic, i, una vegada identificat, li van localitzar diners, un ganivet i el mòbil que acabava de sostreure. Va ser arrestat com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.

tracking