SEGRE

SUCCESSOS MOSSOS

Diversos veïns retenen un lladre que acabava d'assaltar un home al Barri Antic de Lleida

Va ocórrer dimecres passat al carrer Canyeret i l'arrestat té 39 antecedents

Imatge de la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Imatge de la comissaria dels Mossos d’Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres al matí un lladre multireincident, que compta amb 39 antecedents policials, després que assaltés un home i fos retingut per diversos ciutadans quan intentava fugir al Barri Antic. Va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els fets van ocórrer al voltant de les 10.00 hores al carrer Canyeret, a escassos metres dels jutjats, quan un individu es va atansar a un home que portava un telèfon a les mans i l’hi va prendre.

La víctima va perseguir el lladre i, quan el va aconseguir atrapar, aquest es va girar violentament, el va tirar a terra i li va clavar diversos cops. Malgrat la violència que va fer servir, algunes persones que van presenciar els fets van aconseguir retenir i immobilitzar el lladre. Poc després va arribar una patrulla de la policia catalana, que va procedir a la detenció de l’individu com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

La víctima, que va recuperar el telèfon, va patir lesions de caràcter lleus i va ser atesa pels serveis sanitaris que van anar al lloc del succés. L’arrestat compta amb un ampli historial delictiu, atès que li consten fins a 39 antecedents policials, la majoria per delictes contra el patrimoni

L’home a qui van robar el mòbil va perseguir el lladre i a l’atrapar-lo aquest el va tirar a terra i el va agredir

D’altra banda, val a recordar que els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han reforçat aquests últims dies el patrullatge i la vigilància a l’Eix Comercial coincidint amb la campanya de Nadal, que s’allargarà fins a la primera setmana de gener. L’objectiu és donar una major sensació de seguretat al gran nombre de persones que aquests dies compraran a la zona, així com prevenir furts i robatoris violents, els delictes que més es repeteixen.

El dispositiu policial a l’Eix, però també en altres zones comercials de la capital del Segrià, incrementa les patrulles dins de l’horari comercial dels establiments per donar la “sensació de seguretat” als compradors i reduir els fets delictius.

tracking