SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Sis ferits en l'incendi en un bloc de pisos situat al Barri Antic de Lleida

Desallotjats onze veïns de l'immoble, que queda inhabitable i precintat

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sis persones van resultar ahir ferides en l’incendi que es va originar en un bloc de pisos al carrer Sant Andreu, al Centre Històric de Lleida. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 16.29 hores de la tarda i es van activar un total de vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com set unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques i patrulles de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra. Pel que sembla, el foc es va iniciar als baixos de l’edifici i el fum va pujar per l’escala, fet que va obligar alguns dels veïns a esperar els Bombers als balcons i a les finestres.

De fet, una de les veïnes va saltar pel celobert i va patir talls i cops. Els Bombers van evacuar alguns dels veïns per les finestres amb l’ajuda de l’autoescala. D’altres van sortir acompanyats pels efectius per la porta principal, ja amb màscares d’oxigen.

En total, va haver-hi 11 desallotjats. Un total de sis persones van resultar ferides, una de les quals un home amb cremades, la dona que va saltar pel celobert i uns altres tres per inhalació de fum, entre ells un agent de la Guàrdia Urbana. Tots van ser evacuats a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Al tancament d’aquesta edició, només dos persones van quedar ingressades. Després de la valoració dels tècnics, l’edifici va quedar precintat al comprovar que era inhabitable. L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, que va acudir al lloc dels fets, va assenyalar que els veïns afectats van ser reallotjats, sis d’ells a l’alberg Jericó i la resta, amb familiars o pròxims. Segons les primeres investigacions, la causa del foc seria un curtcircuit. Alguns dels pisos del bloc estarien okupats.

Ampli desplegament de serveis d’emergències per l’incendi en un edifici del carrer Sant Andreu.

Ampli desplegament de serveis d’emergències per l’incendi en un edifici del carrer Sant Andreu.JORDI ECHEVARRIA

Serveis d'emergències desplegats per l'incendi en un edifici del carrer Sant Andreu.

Serveis d'emergències desplegats per l'incendi en un edifici del carrer Sant Andreu.JORDI ECHEVARRIA

tracking