SEGRE

Una protesta de sindicats d'Educació col·lapsa el centre de Lleida

Han tallat a primera hora la cruïlla entre el Pont Universitat, avinguda de Madrid i avinguda Catalunya

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Membres de sindicats educatius han tallat aquest dijous al matí l'encreuament entre el Pont Universitat, avinguda Madrid i avinguda Catalunya de Lleida, provocant un important col·lapse circulatori al centre de la ciutat en hora punta.

Els representants dels sindicats han explicat en una atenció als mitjans que estan mobilitzats per protestar per la "manca de voluntat negociadora del departament d'Educació". A més, els sindicats denuncien que la conselleria ha incomplert l'acord del mes de setembre que incloïa, segons els manifestants, la reducció d'una hora lectiva, la introducció al sistema de 3.566 mestres i el compromís que durant els primers mesos del curs els responsables d'Educació s'asseurien amb els sindicats per negociar les retallades.

Després del tall de trànsit a les 8 del matí, els representants dels sindicats educatius han fet una penjada de cartells a la seu d'Educació a Lleida.

Avui té lloc la segona jornada de vaga als centres educatius públics convocada pels sindicats per reclamar la reversió de les retallades. Ahir va ser més secundada per alumnes que per docents.

Una imatge de la protesta educativa aquest dijous a Lleida.

Una protesta de sindicats d'Educació col·lapsa el centre de Lleida

tracking