SEGRE

Metges de Catalunya manté per ara la vaga entre l'1 i el 3 de febrer

El sindicat es tornarà a reunir amb el Govern dilluns, amb qui diu que hi ha hagut acostaments

Un moment de la concentració de sanitaris d'aquest dimecres davant de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida en el marc de la vaga.

Un moment de la concentració de sanitaris d'aquest dimecres davant de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida en el marc de la vaga.Amado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general de Metges de Catalunya, Xavier Lleonart, ha explicat aquest divendres que hi ha hagut acostaments amb el Govern després de dos jornades de vaga de metges i que s’han citat de nou dilluns per abordar les aturades parcials previstes entre l’1 i el 3 de febrer. Ho ha dit en declaracions als periodistes des de la Conselleria de Salut després d’unes dos hores de reunió amb representants del departament que han encapçalat el titular de Salut, Manel Balcells, el propi Lleonart i el president del sindicat, Jordi Cruz, entre altres.

Les noves convocatòries del sindicat preveuen aturades parcials en hospitals i atenció primària l’1 i el 3 de febrer i una jornada de vaga des de la 8 fins les 00.00 hores en els dos nivells assistencials el 2 de febrer.

tracking