SEGRE

Detingut un client per provocar aldarulls a l'Hotel Sansi Park de Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.Guàrdia Urbana de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Agents de la Urbana de Lleida han detingut aquesta matinada un home per un delicte de violació de domicili jurídic i un altre contra la salut pública.

Els fets han tingut lloc a les 04:35 hores, quan una patrulla s'ha presentat a l’hotel Sansi Park al rebre l'avís que hi havia un client molt alterat. En arribar-hi, els agents s'han trobat un home amb la mà aixecada i el puny tancat abocat sobre el taulell de recepció i encarant-se amb la recepcionista. Aquesta ha explicat a la policia que l’individu, client de l’hotel, s'havia mostrat molt agressiu i l’havia insultat i llençat tots els documents que tenia sobre la recepció. Ella li ha demanat diverses vegades que abandonés l'establiment, però el s'hi ha negat i cada vegada s'ha mostrat més violent.

Els agents han procedit a la detenció de R.S.R. de 53 anys per un delicte de violació de domicili jurídic. Quan la policia ha escorcollat el detingut, han localitzat 6 embolcalls de color blanc de presumptament heroïna i diversos bitllets fraccionats, fet que li ha valgut una altra detenció per un delicte contra la salut pública.

tracking