SEGRE

SUCCESSOS ARRESTOS

Troba el lladre del seu pis adormit en una habitació a Lleida

La inquilina de l'habitatge va trucar a la Urbana, que va detenir el delinqüent || Reté un home per robar al seu cotxe després de reconèixer-lo pel carrer

Un cotxe de la Guàrdia Urbana de Lleida a la Seu Vella.

Un cotxe de la Guàrdia Urbana de Lleida a la Seu Vella.GUARDIA URBANA / TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir dissabte al migdia un lladre després de ser sorprès per la inquilina del pis on havia entrat a robar al quedar-se adormit en una de les habitacions. Els fets van tenir lloc cap a les 13.00 hores a la travessia del Carme, quan la inquilina de l’habitatge va alertar la policia d’un possible robatori al seu pis. A l’arribar, va explicar als agents que feia uns minuts que havia arribat a casa i que a l’entrar es va trobar amb tot el pis regirat i un desconegut dormint en una de les habitacions.

Els agents van localitzar l’home, un jove de 21 anys, que els va dir que havia entrat al pis a través d’una finestra oberta. A l’escorcollar-lo, els urbans li van trobar un telèfon mòbil que era propietat de la filla de l’ama de la casa. Per aquests fets, el jove va ser detingut com a presumpte autor d’un robatori amb força, com va avançar SEGRE diumenge.

D’altra banda, un altre individu va ser arrestat dissabte de matinada per un robatori a l’interior d’un vehicle a l’avinguda Balmes. La Urbana va rebre l’avís a les 00.30 hores, quan una patrulla que feia tasques de seguretat per la Zona Alta va ser requerida per un ciutadà a Balmes. L’home els va explicar que el dia anterior havia patit un robatori a l’interior del seu vehicle i va poder retenir l’autor, però que aquest finalment va fugir.

El propietari del vehicle, després de denunciar els fets, es trobava l’endemà del robatori passejant per la zona quan va reconèixer el presumpte lladre i el va retenir amb l’ajuda d’uns familiars fins que va veure passar la patrulla de la Urbana. Els agents van procedir a l’arrest de l’individu retingut, de 31 anys, com a presumpte autor d’un delicte amb força a l’interior de vehicle.Segons l’últim balanç de criminalitat publicat pel ministeri de l’Interior, entre el gener i el setembre de l’any passat es van registrar 241 robatoris amb força en domicilis a Lleida ciutat, la qual cosa indica un increment del 29,6% respecte al mateix període d’un any abans.

tracking