SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

Un any de presó per mossegar l'orella al seu veí al barri de Pardinyes de Lleida

Accepta la pena i evita la celebració del judici a l'Audiència

Vista de l’entrada a l’Audiència de Lleida a la seu judicial al Canyeret.

Vista de l’entrada a l’Audiència de Lleida a la seu judicial al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de Lleida de 57 anys va acceptar aquest dimecres una pena d’un any de presó per arrancar d’una mossegada part de l’orella del seu veí durant una discussió. El judici havia de celebrar-se ahir a l’Audiència Provincial, però les parts van arribar a un acord en el qual l’acusat va admetre l’agressió. A més de la pena de presó, haurà de pagar a la víctima, representada per l’advocat Xavier Prats, una indemnització de 8.700 euros per les lesions causades.

En un principi, la Fiscalia sol·licitava per al condemnat sis mesos de presó, petició que l’acusació particular elevava a vuit anys. Finalment, van arribar a un acord que va rebaixar la pena a un any per un delicte de lesions agreujades amb l’atenuant molt qualificat de reparació del dany, ja que ha anat abonant part de la indemnització durant el procés. Així mateix, el Ministeri Públic i la defensa del condemnat, que al seu torn acusava la víctima de lesions, per les quals demanaven una condemna de multa i una indemnització, van retirar l’acusació, de manera que finalment va ser absolt pel tribunal.

Els fets van tenir lloc el 21 de gener del 2020 al carrer Pere Cavasèquia, a Pardinyes. L’acusat i la víctima, que tenien una mala relació, es van creuar al portal i van iniciar una discussió. En un moment donat, l’ara condemnat va mossegar a l’orella la víctima i li va causar una deformitat moderada.

La víctima va al·legar que s’havia limitat a esquivar l’agressió. Fins i tot van haver d’intervenir-hi altres persones.Després d’admetre els fets i declarar-se culpable, l’Audiència de Lleida va dictar una sentència ferma de conformitat entre les parts, per la qual cosa no va ser necessària la celebració del judici.

tracking