SEGRE

Begoña Iglesias continuarà com a número 2 del PSC a la Paeria de Lleida

En cas de governar la candidatura encapçalada per Fèlix Larrosa s'encarregaria de l'àmbit de l'administració, recursos humans i participació, segons ha pogut saber SEGRE

Begoña Iglesias

Begoña Iglesias continuarà com a número 2 del PSC a la Paeria de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'advocada Begoña Iglesias continuarà com a número dos de la llista del PSC per a la Paeria de Lleida –encapçalada per Fèlix Larrosa com a alcaldable–, segons ha pogut saber SEGRE. En cas que governés la llista socialita, Iglesias s'encarregaria de l'àmbit de l'administració, els recursos humans i la participació.

D'aquesta manera, la principal novetat en els primers llocs de la llista del PSC de Lleida per a les eleccions del 28 de maig seria la de Carlos Enjuanes, director de l’entitat social Prosec, que anirà com a 3, tal i com va avançar aquest diari. La regidora Carme Valls, actual número 3, continuarà a la part alta de la candidatura.

D’altra banda, Larrosa va anunciar ahir en el seu compte de Twitter la incorporació a la seua llista de Xavi Blanco, que “s’encarregarà de projectar una planificació estratègica entorn de la joventut”.

Està previst que Fèlix Larrosa presenti aquest dijous a la tarda al partit la llista seua per a les municipals.

tracking