SEGRE

EDUCACIÓ INNOVACIÓ

El col·legi Mirasan passarà a mans d'una empresa de Barcelona a partir del setembre

Serà el primer de la demarcació a formar part del Projecte Empremta, que busca formar la sensibilitat dels alumnes || Conservarà el nom i l'equip directiu mantindrà un grau d'autonomia

Porta principal del col·legi privat concertat Mirasan, a Balàfia.

Porta principal del col·legi privat concertat Mirasan, a Balàfia.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El col·legi privat concertat Mirasan, a Balàfia, canviarà la titularitat a partir del curs que ve –el traspàs serà efectiu l’1 de setembre– i serà gestionat pel Projecte Empremta, una empresa de Barcelona que impulsa un projecte educatiu “de centres oberts i integrals per formar els alumnes, en col·laboració amb les famílies, com persones segures emocionalment, competents, compromeses i amb ganes d’aprendre”. “Ja estem treballant amb l’actual equip directiu amb l’objectiu d’introduir el projecte a l’escola durant els pròxims cursos i complementar molt més l’anglès amb l’Erasmus i el Batxillerat dual”, va explicar el que serà el seu nou director, Jordi Ferraz. Va afegir que “el claustre complet es formarà aquest estiu en un projecte de la Universitat de Harvard perquè puguin implementar eines de treball dins de la cultura del pensament i perquè puguin oferir un millor plantejament de l’educació, amb les millores estructurals necessàries per adaptar-se a un nou sistema que tracta les emocions d’una forma molt més sensorial, sense deixar de banda l’aprenentatge d’aspectes lectoescriptius i de càlcul, que tan bon nivell ens estan donant”

El claustre complet es formarà per implementar eines dins de la cultura del pensament

El col·legi Mirasan compta amb gairebé 800 alumnes distribuïts en la llar d’infants, educació infantil, primària, secundària i batxillerat. Va obrir les portes fa quaranta anys de la mà d’una associació de dos famílies que van decidir unir les seues acadèmies. Els nous propietaris del centre ja han implementat el Projecte Empremta a cinc escoles a Sabadell, Parets del Vallès, Rubí i Igualada. Així doncs, Mirasan serà la primera escola de la demarcació a posar-lo en marxa.

“Fins i tot estant emmarcats en un projecte comú, cada centre manté el seu nom i un grau d’autonomia, no són escoles idèntiques”, va indicar Ferraz. “Els equips directius treballen en xarxa amb els titulars del projecte”, va concloure.

tracking