SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Nova onada d'incendis de contenidor a la Bordeta

Quatre cotxes van resultar danyats

Contenidors calcinats i un cotxe danyat pel foc al carrer Antoni Solé.

Contenidors calcinats i un cotxe danyat pel foc al carrer Antoni Solé.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Bordeta va registrar ahir, com fa just quinze dies, una nova onada d’incendis en contenidors. Igual que la que va haver-hi dilluns 15 de maig, es van produir a primera hora del matí –al voltant de les 6.00 hores– i amb tot just quinze minuts de diferència. La Guàrdia Urbana i els Mossos sospiten que són obra del mateix piròman.

En aquesta ocasió, van tenir lloc als carrers Hostal de la Bordeta i Antoni Solé i l’avinguda Amposta. Van cremar un total de nou contenidors i hi va haver danys a quatre cotxes estacionats i una tanca. Els Bombers van rebre el primer avís a les 5.43 hores.

Van cremar quatre contenidors i part d’un cotxe a l’avinguda d’Amposta. Minuts després hi va haver sengles avisos a Antoni Solé i Hostal de la Bordeta. Per una altra banda, ahir al migdia també hi va haver dos incendis de contenidor a la plaça Fanalets de Sant Jaume i avinguda Blondel.

Es van declarar a les 13.29 i 13.52 hores i no descarten que fos obra de la mateixa persona que va actuar a la Bordeta. En aquest sentit, els dos cossos policials estan estrenyent el cèrcol sobre el piròman. Entre els dies 15 i 16 hi va haver sis focs de contenidor a la Bordeta i a Cappont.

tracking