SEGRE

Consulta l'examen d'anglès de la Selectivitat amb les correccions

Alumnes durant la selectivitat, el mes de juny passat.

Alumnes durant la selectivitat, el mes de juny passat.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’examen d’Anglès de la Selectivitat de Catalunya ha estat protagonitzat per una prova de comprensió lectora sobre l’auge d’experiències immersives basades en els 'Bridgerton', 'el joc del calamar' i altres ficcions, així com una redacció sobre el temps que dediquen els joves al lleure amb els mòbils.

Document | Examen d’anglès PAU 2023

Document | Correccions de l’examen d’anglès PAU 2023

En la part de comprensió lectora ('Reading'), l’examen comptava amb un text adaptat d’un article d’Amelia Tait per a 'The Guardian' i els alumnes han hagut d’escollir les afirmacions que més s’assemblaven sobre l’exposat en el text, abordant conceptes com la 'immersió', el "doble estàndard" en la cultura pop i Netflix.

L’examen també ha comptat amb una prova de comprensió oral ('Listening') sobre un programa de ràdio en el qual s’abordava la realitat de les monologuistes i l’embaràs.

En la part escrita ('Writing') els estudiants han hagut d’elaborar un text entre 120 i 150 paraules després d’escollir un tema dels 3 oferts: el temps que dediquen els joves a parlar i jugar amb els mòbils; les emissions contaminants dels avions i la seua contribució al canvi climàtic, i escriure un correu electrònic a un amic sobre una experiència immersiva en una sèrie i suggerir-li anar-hi junts.

tracking