SEGRE

Un detingut i una investigada pel robatori de planxes de ferro d'un camió al barri de la Mariola

Els Mossos d'Esquadra les van localitzar en una furgoneta durant un control a Torrefarrera

Imatge de la comissaria de la ciutat de Lleida.

Imatge de la comissaria de la ciutat de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts un home de 32 anys i van agafar declaració a una dona de 57 com a presumptes autors d'un furt de planxes de ferro a Lleida. Els fets van passar el 27 de maig, segons ha explicat la policia, quan durant un control preventiu al carrer Gregal de Torrefarrera els agents van localitzar en la furgoneta on anaven l'home i la dona cinc planxes de ferro de les quals no van poder justificar la procedència. Davant els indicis que feien sospitar que les planxes eren d'origen il·lícit els agents van identificar els ocupants de la furgoneta i van comissar el material. Llavors, el passat 1 de juny un ciutadà va denunciar que el 27 de maig l'havien sostret cinc planxes de la caixa d'un camió que tenia estacionat al carrer Mariola de Lleida. Després d'ensenyar les planxes de ferro al denunciant, aquest les va reconèixer.

La detenció de l'home es va produir dimarts a la matinada al carrer Júpiter de Lleida. L'home, presumptament, anava a vendre el material furtat. El mateix dia a la tarda els mossos van agafar declaració com a investigada a la comissaria a la dona.

El detingut, amb antecedents, va passar aquest dimecres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking