SEGRE

TRIBUNALS AUDIÈNCIA

Acusats de falsificar firmes del seu empleat per fer-lo fora

Van aportar els documents en el judici per l'acomiadament || Fiscalia demana sengles condemnes de dos anys i mig de presó

Vista de la seu dels jutjats de Lleida al Canyeret.

Vista de la seu dels jutjats de Lleida al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fiscalia sol·licita sengles condemnes de dos anys i mig de presó per a dos responsables d’una empresa acusats de falsificar firmes d’un empleat que van aportar en un judici contra aquest pel seu acomiadament. Estan acusats d’un delicte de falsificació de document mercantil en concurs amb un delicte d’estafa processal en grau de temptativa. A banda de la pena de presó, el Ministeri Públic demana que indemnitzin el denunciant amb 6.000 euros pels danys morals ocasionats i paguin sengles multes de 4.320 euros.

Està previst que el judici se celebri dimecres vinent a l’Audiència de Lleida. El cas es remunta al maig de l’any 2021 quan, segons l’escrit d’acusació de la Fiscalia, es va celebrar una vista en un jutjat social de Lleida per un acomiadament i els acusats, administrador i apoderat de l’empresa, van aportar diversos documents com la liquidació, un rebut del salari i la rescissió voluntària havent falsificat la firma de l’empleat “per enganyar la magistrada” i declarar-lo procedent. Al descobrir aquesta presumpta falsificació es va declarar l’acomiadament com a improcedent i paral·lelament la Fiscalia i la víctima es van querellar contra l’administrador i l’apoderat de l’empresa.

D’altra banda, està previst que l’Audiència aculli dijous una vista oral contra tres homes acusats de traficar amb cocaïna i heroïna al Barri Antic. Els acusats van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra entre l’agost i l’octubre de l’any passat. El Ministeri Públic sol·licita per a un dels investigats una condemna de cinc anys de presó que es commuti per l’expulsió de l’Estat durant deu anys.

Per a un altre, un pena de quatre anys i mig de presó que se substitueixi per l’expulsió durant deu anys, i per al tercer, tres anys i mig de privació de llibertat.

tracking