SEGRE

ELECCIONES

Larrosa presentarà el seu govern en 15 dies després dels contactes amb els grups

Fèlix Larrosa i Laura Bergés, saludant-se ahir a la seu del PSC.

Fèlix Larrosa i Laura Bergés, saludant-se ahir a la seu del PSC.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El candidat del PSC-Units per Avançar a la Paeria i alcalde virtual, Fèlix Larrosa, va completar ahir la ronda de contactes amb la resta de partits amb una reunió amb l’alcaldable del Comú, Laura Bergés, ja que no es reunirà amb Vox. Larrosa va mostrar la seua satisfacció a l’haver constatat voluntat d’arribar a grans acords de ciutat. “Han estat converses generoses, amb molt de respecte i entenc que sinceres.

Governarem en minoria. Estem en disposició de presentar el nou govern d’aquí a 15 dies”, va anunciar, i va subratllar que “volem arrancar el mandat amb visió 2030, posant en focus en les persones, la gestió de la ciutat i la gestió excel·lent de la institució”. Respecte a la trobada amb Bergés, Larrosa li va traslladar les seues propostes sobre mobilitat i transició energètica, “que són dos de les prioritats que fixa el Comú i en les quals esperem trobar-nos”.

“Hi ha aspectes en els quals mantenim diferències, com el model comercial o el de gestió de serveis públics, però celebrem la seua intenció de donar prioritat a les polítiques de transició ecològica”, va dir Bergés. Van coincidir a revisar el pla Torreblanca per excloure’n Quatre Pilans. El Comú va demanar reprendre el model de participació que va impulsar i política social i d’habitatge.

tracking