SEGRE

SUCCESSOS ARRESTOS

Sorprenen dos adolescents robant a l'escola Riu Segre

Van fer saltar les alarmes i van ser localitzats al pati

Imatge de l'escola Riu Segre

Imatge de l'escola Riu SegreXTEC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va arrestar ahir de matinada dos adolescents de setze i disset anys acusats d’entrar a robar al col·legi Riu Segre de Pardinyes. Els fets es van produir cap a les 00.10 hores, quan la Policia Local va ser alertada que havien saltat les alarmes de seguretat del centre escolar situat a l’avinguda Tortosa. Els agents que van acudir al lloc van trobar dos joves al pati de l’escola que, ignorant les ordres dels agents, van sortir corrents.

Van ser localitzats minuts després a la part de darrere del pati. Els dos portaven una motxilla amb material escolar que havien sostret de l’interior del centre, per la qual cosa van ser arrestats com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. El mes de gener passat, l’Escola Valldeflors de Tremp va denunciar davant dels Mossos d’Esquadra el robatori de 20 tablets que es va produir de nit quan l’autor o autors van accedir al centre educatiu després de trencar el pom de la porta d’entrada.

També a començaments de curs, les escoles d’Organyà i Coll de Nargó, de la ZER Narieda de l’Alt Urgell, van ser objecte de robatoris de material informàtic. Els lladres es van emportar 22 ordinadors portàtils de l’escola Miret i Sans de Organyà. Les comarques lleidatanes van registrar l’any passat més de 1.300 robatoris amb força en domicilis, establiments i altres instal·lacions, la qual cosa representa un 42,6% més respecte al 2021.

Segons l’últim balanç de criminalitat del ministeri d’Interior, del total de 1.316 robatoris amb força, 936 es van cometre en cases.

tracking